Ο MVP Θανάσης και η αφιέρωση στη Ναταλία!

Πνιγμένος στις αγκαλιές των συμπαικτών του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει στα αποδυτήρια. Σταμάτησε μόνο όταν τον καλέσαμε από το www.volleyball.gr για να μας μιλήσει για την διπλή επιτυχία.
0
Παντελής Λώλης
08/10/2017 • 23:30
Πρωτοψάλτης
  • shares
Πνιγμένος στις αγκαλιές των συμπαικτών του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει στα αποδυτήρια. Σταμάτησε μόνο όταν τον καλέσαμε από το www.volleyball.gr για να μας μιλήσει για την διπλή επιτυχία.

«Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω» ήταν η πρώτη του ατάκα και συνέχισε: «Αυτό το Super Cup έχει μεγάλη αξία για την ομάδα μου. Το θέλαμε πάρα πολύ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της έναρξης της χρονιάς. Είναι το πρώτο τρόπαιο για τη νέα σεζόν και μας δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοσή μας. Είδαμε που βρισκόμαστε αυτή την περίοδο και τι πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια της χρονιάς».

Για τον διεθνή ακραίο η κατάκτηση του τίτλου του MVP αλλά και η βράβευσή του από τον Ιταλό τεχνικό της Εθνικής Γερμανίας Αντρέα Τζιάνι είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. «Εύχομαι σε κάθε αθλητή να ζήσει αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεσαι με το έπαθλο του MVP και για μένα είναι διπλά σημαντικό όταν η βράβευση γίνεται από τον Αντρέα Τζιάνι. Από μικρός τον θαύμαζα ως παίκτη και τώρα τον θαυμάζω ως προπονητή. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή…».

Και επειδή κάθε τίτλος και κάθε έπαθλο κρύβει από... πίσω μια αφιέρωση ο Θανάσης ήταν αποκαλυπτικός. «Θα ήθελα πάρα πολύ να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην κοπέλα μου (σ.σ. Ναταλία Μεταξά) η οποία αν και μακριά με στηρίζει καθημερινά. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει και αυτό μου δίνει δύναμη...» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο 24χρονος διεθνής ακραίος που ξεκίνησε με το δεξί την δεύτερη του χρονιά στην Γερμανία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18