Πατάει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Στο γήπεδο που έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του, εκεί όπου έχει κατακτήσει τις δύο ευρωπαϊκές του κούπες (1996-2005), ξεκινάει ο Ολυμπιακός το Μεγάλο Σάββατο, την προετοιμασία του για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής στο Challenge Cup.
0
Παντελής Λώλης
06/04/2018 • 20:40
Ολυμπιακός, βόλεϊ
  • shares
Στο γήπεδο που έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας  του, εκεί όπου έχει κατακτήσει τις δύο ευρωπαϊκές του κούπες (1996-2005), ξεκινάει ο Ολυμπιακός το Μεγάλο Σάββατο, την προετοιμασία του για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής στο Challenge Cup. 

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από μια μέρα ξεκούρασης, μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία, θα πατήσουν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το τάραφλεξ που θα τοποθετηθεί το πρωί της ίδιας μέρας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις οι άνθρωποι που θα ετοιμάσουν το γήπεδο, θα ξηλώσουν το παρκέ και θα αρχίσουν την τοποθέτηση του τάραφλεξ προκειμένου το απόγευμα οι παίκτες του Μουνιόθ να πάρουν την πρώτη γεύση από το νέο τους σπίτι για τις επόμενες πέντε μέρες. 

Η προετοιμασία των Κυπελλούχων θα περιλαμβάνει προπόνηση και την Κυριακή του Πάσχα. Όσον αφορά στην κίνηση των εισιτηρίων αυτά τείνουν προς εξαφάνιση και όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη το βράδυ (20.30) το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/04/2018 • 08:00

Υψηλές προσδοκίες σε Ντιζόν και Λονδίνο (video)

Καλά ματς με ενδιαφέρον κι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κίνητρο και διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, στηρίζουν τις αποψινές μας προτάσεις. Το όραμα της επιτυχίας για μια ολόκληρη χρονιά λογικά θα φέρει γκολ σε Λονδίνο και Ντιζόν

19/04/2018 • 14:05