Με Κις "θωρακίζει" τις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός

0
Παντελής Λώλης
07/09/2017 • 11:38
Ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
  • shares
Να καταφέρουν να βγάλουν τον νέο και τη νέα Κοκκινάκη, θέλουν στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ακούνε τα προστάγματα των καιρών και μέσω των ακαδημιών τους και με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών προσπαθούν να βγάλουν τα νέα ραλενρσ που θα βοηθήσουν τόσο το σύλλογο όσο και τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.  Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε στην ιστορική λέσχη του συλλόγου στη Μαρίνα Ζέας η πρώτη ετήσια συνάντηση της Ακαδημίας Βόλεϊ. Στην συνάντηση βρεθηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργία στην νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν και οι  νέοι προπονητές των ακαδημιών μας με την Κάταλιν Κις να ξαναφοράει την "ερυθρόλευκη". Στο νέο team βρίσκεται και ο άμεσος συνεργάτης του Μουνιόθ στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, Αντώνης Βουρδέρης. 
Supervisor των τμημάτων υποδομής παραμένει ο Σπύρος Σαραντίτης, ενώ στο πόστο του παραμένει και ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2018 • 07:26

Σε μονόδρομο επιτυχίας Άρσεναλ, Άστον Βίλα. Πιθανές οι εκπλήξεις στα "Χάϊλαντς" (video)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια με ορατό το ενδεχόμενο της έκπληξης γίνονται σήμερα για το κύπελλο Σκωτίας. Στην Αγγλία η Άρσεναλ΄και η Άστον Βίλα έχουν στενότερα περιθώρια για απώλειες. Στις χαμηλότερες κατηγορίες όπως και στα πρωταθλήματα της Ολλανδίας και του Βελγίου ποντάρουμε στα παραγωγικά ματς.

17/01/2018 • 16:58