Με Κις "θωρακίζει" τις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός

0
Παντελής Λώλης
07/09/2017 • 11:38
Ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
  • shares
Να καταφέρουν να βγάλουν τον νέο και τη νέα Κοκκινάκη, θέλουν στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ακούνε τα προστάγματα των καιρών και μέσω των ακαδημιών τους και με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών προσπαθούν να βγάλουν τα νέα ραλενρσ που θα βοηθήσουν τόσο το σύλλογο όσο και τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.  Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε στην ιστορική λέσχη του συλλόγου στη Μαρίνα Ζέας η πρώτη ετήσια συνάντηση της Ακαδημίας Βόλεϊ. Στην συνάντηση βρεθηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργία στην νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν και οι  νέοι προπονητές των ακαδημιών μας με την Κάταλιν Κις να ξαναφοράει την "ερυθρόλευκη". Στο νέο team βρίσκεται και ο άμεσος συνεργάτης του Μουνιόθ στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, Αντώνης Βουρδέρης. 
Supervisor των τμημάτων υποδομής παραμένει ο Σπύρος Σαραντίτης, ενώ στο πόστο του παραμένει και ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/05/2018 • 08:00

Στα όρια της επιβίωσης το ματς του Γκάβλε

Η Ντάλκουρντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικό πίνακα, χωρίς νίκη στο μεγάλο Σουηδικό πρωτάθλημα εδώ και επτά αγωνιστικές. Μόνον στην έδρα της παίρνει θετικά αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν και η Έλφσμποργκ δεν πρόκειται να στηρίξει πολλά στο αμυντικό της παιχνίδι!

loading the player...

09/05/2018 • 16:07