Μαύρος καπνός από το ΑΣΕΑΔ, νέες ημερομηνίες για το League Cup

Την μετάθεση του League Cup αποφασίζει η ΕΣΑΠ από την ώρα που το ΑΣΕΑΔ δεν αποφάσισε σήμερα το πρωί για την τύχη της ένστασης του Ηρακλή Χαλκίδας.
0
Παντελής Λώλης
12/01/2018 • 20:58
Λιγκ Καπ
  • shares
Την μετάθεση του League Cup αποφασίζει η ΕΣΑΠ από την ώρα που το ΑΣΕΑΔ δεν αποφάσισε σήμερα το πρωί για την τύχη της ένστασης του Ηρακλή Χαλκίδας.

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αποφάσισε ότι για να …αποφασίσει θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει διχογνωμία στους πέντε δικαστές, οι οποίοι όταν θα …αποφασίσουν θέλουν, η απόφαση να είναι ομόφωνη. 

Η αργοπορία της απόφασης «δένει» ουσιαστικά τα χέρια των διοικούντων την ΕΣΑΠ οι οποίοι θα αλλάξουν την ημερομηνία (27/28-01) του F4 περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και Φοίνικας αγωνίζονται στην Ευρώπη με πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούν και στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί Φεβρουάριο, οι ημερομηνίες που υπάρχουν είναι ελάχιστες. Η επιτροπή πρωταθλήματος προσπαθεί να μεταφέρει κάποια αγωνιστική από Σαββατοκύριακο σε Τετάρτη προκειμένου να χωρέσει και το League Cup. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07