Σφίγγει ο κλοιός για τους 5 κοινοτικούς

Το πιο δύσκολο σταυρόλεξο των τελευταίων ετών καλείται να λύσει μέχρι τη τέλος της εβδομάδας η διοίκηση της ΕΟΠΕ.
0
Παντελής Λώλης
09/10/2017 • 23:01
ΕΟΠΕ
  • shares
Το πιο δύσκολο σταυρόλεξο των τελευταίων ετών καλείται να λύσει μέχρι τη τέλος της εβδομάδας η διοίκηση της ΕΟΠΕ. 

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο παρουσιάστηκαν οι δύο διαφορετικές προτάσεις ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ και πλέον ο κλήρος της απόφασης πέφτει στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσο. 

Θυμίζουμε ότι η πρόταση που είχε κάνει ο ίδιος για 5 κοινοτικούς ή 4 ξένους δεν έτυχε θερμής ανταπόκρισης από το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι 12 μέρες πριν την φετινή εκκίνηση της χρονιάς με το League Cup ουδείς γνωρίζει πόσους ξένους παίκτες μπορεί να έχει μια ομάδα . 

Κατά τα άλλα το αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν 28 μεταγραφές Κυπρίων αθλητών και αθλητριών σε ελληνικά σωματεία.

Αποφασίστηκε να ζητηθεί η ανάληψη από την Ελλάδα, ενός προκριματικού ομίλου των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παίδων και Νεανίδων.

Αποφασίστηκε η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας Παίδων στον Στέφανο Νανά.

Παρουσιάστηκαν οι προτάσεις ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται σε κάθε αγώνα, στο πρωτάθλημα της VolleyLeague 2017-18. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τις προτάσεις αυτές και θα αποφασίσει σχετικά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εγκρίθηκαν οι πίνακες διαιτητών ανά κατηγορία για την περίοδο 2017-18.

Εγκρίθηκε ως νέο σωματείο της ΕΟΠΕ ο ΓΣ Αρίων Περιστερίου.

Θα ξεκινήσει  συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας» για εθελοντές δότες του μυελού των οστών και η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, παρουσιάζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια σε όλες τις ενώσεις.

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ ενημερώθηκε για το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο απήλλαξε των κατηγοριών τον πρώην Πρόεδρο,  Αθανάσιο Μπελιγράτη, και τα πρώην μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας: Νικόλαο Μακρή, Θεοφάνη Τσιόκρη, Γεώργιο Χατζημανώλη, Άγγελο Τζίμο, Θεόδωρο Βουδούρη για τα έργα Προολυμπιακής προετοιμασίας, Παιανίας και Αγίου Κοσμά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18