Δεν θέλει να φύγει από το Βέλγιο ο Λαΐφης

Μπορεί ο διετής δανεισμός του Κωνσταντίνου Λαΐφης να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, αλλά ο Κύπριος στόπερ δεν θέλει να φύγει από τη Σταντάρ Λιέγης.
12/01/2018 • 16:46
Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης
  • shares
Μπορεί ο διετής δανεισμός του Κωνσταντίνου Λαΐφης να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, αλλά ο κύπριος στόπερ δεν θέλει να φύγει από την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Λαΐφης στο χρόνο που βρίσκεται στο Βέλγιο έχει κερδίσει του ανθρώπους της Σταντάρ με τις εμφανίσεις του και για αυτό το λόγο θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σταντάρ, Ολιβιέρ Ρενάρ είπε για το θέμα: «Εχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και του Λαΐφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες»

Ενώ και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει...:  «Θα δούμε αν θα αποφασίσει η ομάδα να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2018 • 07:26

Σε μονόδρομο επιτυχίας Άρσεναλ, Άστον Βίλα. Πιθανές οι εκπλήξεις στα "Χάϊλαντς" (video)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια με ορατό το ενδεχόμενο της έκπληξης γίνονται σήμερα για το κύπελλο Σκωτίας. Στην Αγγλία η Άρσεναλ΄και η Άστον Βίλα έχουν στενότερα περιθώρια για απώλειες. Στις χαμηλότερες κατηγορίες όπως και στα πρωταθλήματα της Ολλανδίας και του Βελγίου ποντάρουμε στα παραγωγικά ματς.

17/01/2018 • 16:58