Νέος πρόεδρος ο Κούμας

Ο Γιώργος Κούμας εξελέγη νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
27/03/2018 • 16:26
Γιώργος Κούμας
  • shares
Ο Γιώργος Κούμας εξελέγη νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αυτή ήταν άλλωστε και η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε και υποστηρίχθηκε από τα 15 μέλη στην έκτακτη εκλογική συνέλευση που έγινε σήμερα στη Λευκωσία.

Ο διάδοχος του εκλιπόντος, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, θα έχει θητεία μέχρι το 2023 μετά και την καταστατική αλλαγή που προέκυψε στην έκτακτη καταστατική συνέλευση της 18ης Μαρτίου, σε σχέση με τη διάρκεια της θητείας του νέου προέδρου της ομοσπονδίας.

Η σημερινή συνέλευση έγινε παρουσία εκπροσώπων της FIFA και της UEFA. Τη FIFA εκπροσώπησε ο διευθυντής ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, Μπγιορν Βάσαλο και την UEFA το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Τζον Ντιλέινι και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο Γιώργος Κούμας έγινε ο 12ος πρόεδρος της ΚΟΠ, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2001 μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2018, όταν και απεβίωσε. Ο Κούμας κατείχε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ από το 2007, ενώ ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα διοικητικά της ομοσπονδίας το 2005, όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο στη θέση του βοηθού γενικού γραμματέα. Σύντομα, ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ θα γίνει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA.
Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2018 • 07:34

Ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που κοστίζει πολλά.. γκολ (video)

H Γκενκ νίκησε δύο φορές φέτος την Βάρεγκεμ στην κανονική περίοδο. Είναι το φαβορί στον αποψινό τελικό ο οποίος χαρίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Το αουτσάϊντερ καλείται να απαντήσει στην ίδια ποδοσφαιρική λογική

09/05/2018 • 16:07