Κιελίνι: “Τώρα είναι σπίτια τους”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι άφησε αιχμές κατά του Λορέντσο Ινσίνιε, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/05/2018 • 14:35
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι
  • shares
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι άφησε αιχμές κατά του Λορέντσο Ινσίνιε, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός της “βέκια σινιόρα” δήλωσε πως κάποιοι από τη Νάπολι μίλησαν βιαστικά, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση και τη νίκη 1-0 των “παρτενοπέι” μέσα στο Τορίνο, φωτογραφίζοντας τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος είχε δηλώσει: “Έχασαν έναν τελικό; Είναι συνηθισμένοι”.

Ο Κιελίνι δήλωσε μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Ρόμα: “Χάσαμε τους τελικούς του Champions League, γιατί τους παίξαμε. Αυτοί αποφάσισαν να μείνουν στους "32", είναι επιλογές... Στη ζωή χρειάζεται σεβασμός κι όταν έχεις έλλειψη, πληρώνεις τις συνέπειες. Μίλησαν πολύ γρήγορα και το πλήρωσαν. Διατηρήσαμε τη σιωπή μας όταν έπρεπε να το κάνουμε και τώρα το απολαμβάνουμε. Πιστεύω ότι αυτοί που μιλούν βιαστικά και λένε βλακείες έχουν κάνει λάθος γιατί εάν ένα πράγμα δεν πρέπει να πειράξεις, αυτό είναι η υπερηφάνεια της Γιουβέντους”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αμυντικός συμπλήρωσε: “Όλα όσα λένε για τους διαιτητές, το VAR και τους τελικούς μας δίνουν δύναμη. Τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε κι αυτοί να είναι σπίτι τους, πιο λυπημένοι από εμάς. Αυτά τα συναισθήματα είναι το αίμα που κυλά στη ζωή μας. Μόνο αυτοί που έχουν κερδίσει, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ενέργεια σε κάθε ματς”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...