Σάρι: «Δε θα φύγω από τη Νάπολι»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπογράμμισε πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Νάπολι το προσεχές χρονικό διάστημα και πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο της και τα επόμενα χρόνια.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/10/2017 • 13:20
Ο Μαουρίτσιο Σάρι
  • shares
Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπογράμμισε πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Νάπολι το προσεχές χρονικό διάστημα και πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο της και τα επόμενα χρόνια. Ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε πως θέλει να ανταποδώσει τη στήριξη που του έχουν δείξει η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας. 

Αρχικά, ο Σάρι δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω τη Νάπολι. Στο συμβόλαιό μου υπάρχει όρος που μου επιτρέπει να αποχωρήσω όμως δεν είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Αισθάνομαι δεμένος με την πόλη και την ομάδα. Όταν ήρθα στο κλαμπ ο πρόεδρος ήταν ο μόνος που με εμπιστεύτηκε απόλυτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ελπίζω να «ξεπληρώσω» αυτή του τη στήριξη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο VAR: «Αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό το video assistant referee. Η χρήση του αφαιρεί τον αυθορμητισμό από το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρεις όμως ο ενθουσιασμός περιορίζεται επειδή δεν ξέρεις αν το γκολ θα μετρήσει. Έχει βοηθήσει στο να αποφευχθούν κάποια λάθη αλλά ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας...