Ντελ Πιέρο: «Ντιμπάλα μείνε στη Γιούβε για πάντα»

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πάουλο Ντιμπάλα και του πρότεινε να αγωνιστεί για πάρα πολλά χρόνια με τη Γιουβέντους, όπως έκανε ο ίδιος.
Κυριάκος Νταμαδάκης
06/10/2017 • 21:20
Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Πάουλο Ντιμπάλα
  • shares
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πάουλο Ντιμπάλα και του πρότεινε να αγωνιστεί για πάρα πολλά χρόνια με τη Γιουβέντους, όπως έκανε ο ίδιος. Ο Αργεντίνος έχει πάρει φέτος τη φανέλα με το Νο10, την οποία στο παρελθόν φορούσε ο «πιντουρίκιο».

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Το 10 δεν ήταν στην πραγματικότητα περιουσία μου, πριν από μένα το φορούσαν ο Ρόμπι Μπάτζιο, ο Σίβορι και ο Πλατινί. Και τώρα υπάρχει ένας σούπερ σταρ, ο οποίος έχει τα πάντα για να μείνει στη Γιούβε για μια ζωή, αν το θέλει.

Ανέβασε το επίπεδό του ακόμα περισσότερο στην αρχή αυτής της σεζόν, κάνει συναρπαστικά πράγματα. Δε μιλάω μόνο για τα γκολ, μιλάω για το πως μπορεί να κρίνει τους αγώνες όταν βάζει μπροστά. Έχει επίσης σπάνιες ηθικές αρετές.

Ελπίζω να βρει αυτό που έκανα εγώ στο Τορίνο επειδή κανένας δεν μπορεί να μπει στις καρδιές των οπαδών σαν αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ο Ντελ Πιέρο, αποθεώνοντας τον ηγέτη της Γιουβέντους.
Γράψτε το σχόλιο σας...