Στέλνουν στο Μόναχο τον Μάρκο Σίλβα

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μόναχο 1860 είναι ο Μάρκο Σίλβα, όπως αποκαλύπτουν οι Γερμανοί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/12/2016 • 12:49
Ο Μάρκο Σίλβα
  • shares
Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μόναχο 1860 είναι ο Μάρκο Σίλβα, όπως αποκαλύπτουν οι Γερμανοί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» να είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης των Βαυαρών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας. 

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη 14η θέση της δεύτερης κατηγορία. Η «Tageszeitung» από την πλευρά της αναφέρει πως η διοίκηση της Μόναχο 1860 έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον 39χρονο προπονητή, ο οποίος απάντησε αρνητικά, βάζοντας τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/03/2018 • 07:32

Δικαίωμα στο γκολ για όλους σε Γλασκώβη, Βρυξέλλες και Κωνσταντινούπολη

Από την Αγγλία έρχονται κι αυτό το Σαββατοκύριακο καλές ιδέες με έμφαση στην παραγωγικότητα κι όχι μόνον. Συναρπαστικό παρά τα δεδομένα νεύρα, αναμένεται το ντέρμπι του Τουρκικού πρωταθλήματος κι ο τελικός του Βελγικού κυπέλλου

06/03/2018 • 13:18