Κολωνία: "Απολογούμαστε, αλλά όλοι έκαναν λάθη!"

Με ανακοίνωση της ο σύλλογος της Κολωνίας απολογείται για το πρωτοφανές κομφούζιο που προκλήθηκε στο ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
15/09/2017 • 23:03
Πρωτοφανές κομφούζιο στο Λονδίνο!
  • shares
Με ανακοίνωση της ο σύλλογος της Κολωνίας απολογείται για το πρωτοφανές κομφούζιο που προκλήθηκε στο ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Λονδίνο. 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως παίρνει αποστάσεις απ' τους ταραξίες, οι οποίοι επιτέθηκαν στους φύλακες και την αστυνομία. Ωστόσο θεωρεί πως παρά τη μακρά πείρα των αρχών ασφαλείας του Λονδίνου σε παρόμοιες καταστάσεις, οι διοργανωτές ήταν απροετοίμαστοι για το συγκεκριμένο σενάριο. Παράλληλα αναφέρει πως η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας εκπροσώπησαν την Κολωνία και το γερμανικό ποδόσφαιρο ειρηνικά, κάτι το οποίο έγινε φανερό απ' τις αναρτήσεις των Λονδρέζων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   
 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18