Ίωση ο Σαλάχ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ, για το αν χρησιμοποιήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, για τους ομίλους του Champions League.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/09/2017 • 14:40
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ
  • shares
Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ, για το αν χρησιμοποιήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, για τους ομίλους του Champions League. Ο διεθνής Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε την Τρίτη, κάτι που κάνει τη συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης αμφίβολη. 

Ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Ανδαλουσιανούς και τότε θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο παίκτης και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
25/09/2017 • 08:09

Η παραγωγική αξιοπιστία της Μίντιλαντ και μια πεντάδα με καλή προοπτική!

Η Μίντιλαντ μπορεί να πετύχει καλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Δανίας εφόσον συνεχίζει να αξιοποιεί την καλή της δημιουργία επιθετικά και βέβαια εφόσον περιορίσει τα αμυντικά της λάθη τα οποία την έχουν εκθέσει αρκετές φορές.