Ανεβάζει στροφές με την άφιξη Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και αυτό αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.
12/06/2018 • 10:25
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares
Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και αυτό αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά θα ενημερωθεί για τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής με τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι, προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση, για το αν θα προχωρήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά σε νέες βελτιωμένες προτάσεις ή αν θα πιέσει τους δυο παίκτες να υπογράψουν, χωρίς να προσφέρει περισσότερα χρήματα. 

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει τονίσει πως το εφετινό καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μετεγγραφές θα είναι απεριόριστο και ουσιαστικά έχει ξεκαθαρίσει, πως θα ικανοποιηθούν οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με τις κινήσεις που θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι το εφετινό καλοκαίρι. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/06/2018 • 08:25

Ημέρα των φαβορί, όμως αξίζουν τα γκολ των αντιπάλων τους!

Με διαφορετική οπτική γωνία βλέπουν οι ομάδες την 2η αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ. Ειδικά αυτές που περισσότερο έχασαν παρά κέρδισαν από τα πρώτα τους ματς. Φαβορί η Ισπαν'ία, η Ουρογουάη και η Πορτογαλία όμως ας μην υποτιμήσουμε τους Μαροκινούς και τους Ιρανούς

09/05/2018 • 16:07