Θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να ζήτησε παράταση λίγων ημερών, πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, καθώς θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για κάποια πρόταση από το εξωτερικό.
26/05/2018 • 13:14
Ο Γιώργος Δώνης
  • shares
Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να ζήτησε παράταση λίγων ημερών, πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, καθώς θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποια πρόταση και αν δεν έχει κάτι στα χέρια του τη Δευτέρα, τότε θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Νίκο Νταμπίζα, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Όμως, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για κάποια πρόταση εκτός των συνόρων, κάτι που ήταν από την αρχή ο πρώτος του στόχος.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2018 • 08:02

Η ώρα των "υπερδυνάμεων" και των.. αδυναμιών τους!

Η Βραζιλία και η Γερμανία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ με τους Λατινοαμερικάνους κόντρα στην δυνατή, αμυντικά, Ελβετία και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές... επίφοβους με βάση την εικόνα τους στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας!

09/05/2018 • 16:07