Υπάρχει διαφορά στο μπάτζετ

Περίπου 500 χιλιάδες ευρώ είναι η διαφορά που χωρίζει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη, σχετικά με το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
26/05/2018 • 13:20
Ο Γιάννης Πετράκης
  • shares
Περίπου 500 χιλιάδες ευρώ είναι η διαφορά που χωρίζει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη, σχετικά με το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει το μπάτζετ να είναι στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του στις θέσεις που κρίνει ο ίδιος, πως θα χρειαστεί να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χριστοβασίλης σκοπεύει να διαθέσει για τη νέα σεζόν ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, για την ενίσχυση της ομάδας. Οι επαφές των δυο πλευρών συνεχίζονται και σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2018 • 08:02

Η ώρα των "υπερδυνάμεων" και των.. αδυναμιών τους!

Η Βραζιλία και η Γερμανία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ με τους Λατινοαμερικάνους κόντρα στην δυνατή, αμυντικά, Ελβετία και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές... επίφοβους με βάση την εικόνα τους στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας!

09/05/2018 • 16:07