Σε καλό δρόμο του Φετφατζίδη

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με την πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να τον επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό του.
26/05/2018 • 11:35
O Γιάννης Φετφατζίδης
  • shares
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με την πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να τον επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Έλληνας παίκτης έχει δώσει τον πρώτο λόγο για την επιστροφή του στην Ελλάδα στους «ερυθρολεύκους» και σημαντικό ρόλο στην τελική εξέλιξη των επαφών θα παίξει η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Φετφατζίδη, τότε θα ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή του. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Έλληνας παίκτης θα εξετάσεις τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η ΑΕΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2018 • 08:02

Η ώρα των "υπερδυνάμεων" και των.. αδυναμιών τους!

Η Βραζιλία και η Γερμανία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ με τους Λατινοαμερικάνους κόντρα στην δυνατή, αμυντικά, Ελβετία και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές... επίφοβους με βάση την εικόνα τους στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας!

09/05/2018 • 16:07