Καταθέτει πρόταση η Αστάνα

Η Αστάνα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τις τελευταίες εβδομάδες.
13/02/2018 • 10:56
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
  • shares
Η Αστάνα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη ομάδα προσφέρει στον Αφρικανό παίκτη 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ στον Παναθηναϊκό προσφέρει 200 χιλιάδες ευρώ, για την απόκτηση του παίκτη. 

Οι «πράσινοι» αξιώνουν περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια Βαρσοβίας. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, σχετικά με το μέλλον του Κουλιμπαλί. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00