Θέλει να παίξει με Ολυμπιακό ο Μολίνς

0
Νίκος Τζουάννης
12/02/2018 • 19:35
Μολίνς
  • shares
Στο Βέλγιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γκιγιέρμο Μολίνς και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Ο Σουηδός επιθετικός ακολούθησε και ειδική φαρμακευτική αγωγή και αισθάνεται καλύτερα, ενώ πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη - αν κριθεί απαραίτητο - θα μεταβεί στο Μόναχο για να εξεταστεί από γιατρό που ειδικεύεται στα θέματα των κοιλιακών προσαγωγών. 

Ο Μολίνς αγωνιζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα με ενοχλήσεις και όπως έλεγε στους συμπαίκτες του, η τελευταία φορά που έπαιξε χωρίς πόνο ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στόχος του είναι να παίξει στο ντέρμπι "αιωνίων" της 24ης αγωνιστικής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00