Περιμένοντας τις εξετάσεις του Γεσίλ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σαμέντ Γεσίλ περιμένουν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
12/02/2018 • 13:52
Ο Σαμέντ Γεσίλ
  • shares
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σαμέντ Γεσίλ περιμένουν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Γερμανός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στη Λαμία και η συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς και στον Ντουρμισάι, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00