Θέλει τον Κουλιμπαλί η Λέγκια

Η Λέγκια Βαρσοβίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς αναζητεί έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της.
12/02/2018 • 11:12
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
  • shares
Η Λέγκια Βαρσοβίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς αναζητεί έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολωνική ομάδα στράφηκε στη λύση του Αφρικανού παίκτη, μετά την αρνητική απάντηση που πήρε από την Κολωνία για τον Πάβελ Ολκόβσκι. Η μετεγγραφική περίοδος στην Πολωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αυτό δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της Λέγκια να κινηθεί για την απόκτηση του Κουλιμπαλί.

Οι Πολωνοί υπογραμμίζουν πως η Λέγκια θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό, περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, για την απόκτηση του Αφρικανού παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το «τριφύλλι», όμως για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Οι Πολωνοί θεωρούν πως οι «πράσινοι» θα αποδεχτούν τη συγκεκριμένη πρόταση. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00