Θέλει τον Κουλιμπαλί η Λέγκια

Η Λέγκια Βαρσοβίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς αναζητεί έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της.
12/02/2018 • 11:12
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
  • shares
Η Λέγκια Βαρσοβίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς αναζητεί έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολωνική ομάδα στράφηκε στη λύση του Αφρικανού παίκτη, μετά την αρνητική απάντηση που πήρε από την Κολωνία για τον Πάβελ Ολκόβσκι. Η μετεγγραφική περίοδος στην Πολωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αυτό δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της Λέγκια να κινηθεί για την απόκτηση του Κουλιμπαλί.

Οι Πολωνοί υπογραμμίζουν πως η Λέγκια θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό, περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, για την απόκτηση του Αφρικανού παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το «τριφύλλι», όμως για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Οι Πολωνοί θεωρούν πως οι «πράσινοι» θα αποδεχτούν τη συγκεκριμένη πρόταση. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/05/2018 • 08:00

Αγωνία κορυφής σε Ιρλανδία και Δανία (video)

Το ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ από το πρωτάθλημα Δανίας όπως και η προοπτική κορυφής στην Ιρλανδία αναμένεται να φέρουν εντάσεις και γκολ σε ματς όπου δύσκολα να μιλήσουμε για προβάδισμα λόγω της αστάθειας των διαγωνιζομένων ομάδων.

loading the player...

09/05/2018 • 16:07