Περιμένουν τα ...μαντάτα για Μολίνς

Σε ειδική κλινική στο Μόναχο θα εξεταστεί τη Δευτέρα ο Γκιγιέρμο Μολίνς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.
0
Νίκος Τζουάννης
11/02/2018 • 22:45
Ο Μολίνς.
  • shares
Σε ειδική κλινική στο Μόναχο θα εξεταστεί τη Δευτέρα ο Γκιγιέρμο Μολίνς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.

Ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και θα κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Γιατρός που ειδικεύεται στα θέματα των κοιλιακών προσαγωγών θα εξετάσει τον Μολίνς και μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των Πράσινων θα αποφασιστεί αν πρέπει να γίνει χειρουργείο ή αν ο Σουηδός φορ θα συνεχίσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00