Την επόμενη εβδομάδα οι (θετικές) εξελίξεις με Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ και η πλευρά του Ουκρανού αμυντικού βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση, με το τελικό ραντεβού να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.
0
Μανώλης Βογιατζάκης
12/01/2018 • 15:34
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
  • shares
Ο Τσιγκρίνσκι θέλει, η ΑΕΚ το ίδιο, άρα δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να μην συνεχίσει ο Ουκρανός αμυντικός στα κιτρινόμαυρα. Εδώ και αρκετό καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία. Ακόμα όμως δεν έχουν πέσει υπογραφές, αφού μένει να ρυθμιστούν κάποιες συγκεκριμένες, αλλά βασικές λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι ως το 2020. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν και έχει ήδη προγραμματιστεί η τελική συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή. 
Το γεγονός πάντως και μόνο ότι υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση απ' την έως τώρα συνεργασία τους προμηνύει ότι μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισφραγιστεί η παραμονή του "Τσίγκρι" στην Ένωση.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07