Ρέις: " Νούμερο ένα στην Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος"

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Νούνο Ρέις για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο σε πορτογαλικό ΜΜΕ.
14/11/2017 • 18:25
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
  • shares
Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Νούνο Ρέις για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Πορτογάλος αμυντικός των Πράσινων μίλησε στην Desporto ao Minuto για το συμπαίκτη του στο Τριφύλλι και τη μετακίνηση του στην Μπενφίκα, ενώ στάθηκε στην προοπτική που έχει ο Βλαχοδήμος για να πετύχει στο σύλλογο της Λισσαβώνας. 


"Είναι ένας παίκτης που αντέχει στην πίεση. Μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, γιατί είναι ένας παίκτης που δεν έχει φόβο. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν καλά, αυτός βρίσκει από μόνος του το κίνητρο για να προσπαθήσει να τα αλλάξει γρήγορα. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα είναι δάσκαλος για τον Βλαχοδήμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στη θέση του τερματοφύλακα στην Μπενφίκα", είπε αρχικά ο Νούνο Ρέις και πρόσθεσε: 

" Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι νέος και πάντα διαθέσιμος να μάθει. Έχει καλές εξόδους, παίζει καλά με τα πόδια. Γι' αυτό και κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας".

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 19:30

Live
17/11/2017 • 08:00

Φαβορί με το κάτι παραπάνω και κίνητρο Σαρλερουά, Λιλ

H Σαρλερουά είναι σαφώς μια πιο αξιόπιστη ομάδα που σε ένα ισορροπημένο ματς μπορεί να βρει ουσιαστικές λύσεις στην άμυνα της Μέχελεν. Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ οι φιλοξενούμενες ομάδες απόψε έχουν καλές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας την σταθερότητά τους.

08/11/2017 • 10:32