Ρέις: " Νούμερο ένα στην Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος"

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Νούνο Ρέις για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο σε πορτογαλικό ΜΜΕ.
14/11/2017 • 18:25
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
  • shares
Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Νούνο Ρέις για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Πορτογάλος αμυντικός των Πράσινων μίλησε στην Desporto ao Minuto για το συμπαίκτη του στο Τριφύλλι και τη μετακίνηση του στην Μπενφίκα, ενώ στάθηκε στην προοπτική που έχει ο Βλαχοδήμος για να πετύχει στο σύλλογο της Λισσαβώνας. 


"Είναι ένας παίκτης που αντέχει στην πίεση. Μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, γιατί είναι ένας παίκτης που δεν έχει φόβο. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν καλά, αυτός βρίσκει από μόνος του το κίνητρο για να προσπαθήσει να τα αλλάξει γρήγορα. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα είναι δάσκαλος για τον Βλαχοδήμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στη θέση του τερματοφύλακα στην Μπενφίκα", είπε αρχικά ο Νούνο Ρέις και πρόσθεσε: 

" Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι νέος και πάντα διαθέσιμος να μάθει. Έχει καλές εξόδους, παίζει καλά με τα πόδια. Γι' αυτό και κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας".
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2018 • 07:26

Σε μονόδρομο επιτυχίας Άρσεναλ, Άστον Βίλα. Πιθανές οι εκπλήξεις στα "Χάϊλαντς" (video)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια με ορατό το ενδεχόμενο της έκπληξης γίνονται σήμερα για το κύπελλο Σκωτίας. Στην Αγγλία η Άρσεναλ΄και η Άστον Βίλα έχουν στενότερα περιθώρια για απώλειες. Στις χαμηλότερες κατηγορίες όπως και στα πρωταθλήματα της Ολλανδίας και του Βελγίου ποντάρουμε στα παραγωγικά ματς.

17/01/2018 • 16:58