Μελισσανίδης: "Μην ανεχτείτε τη σκέψη ότι θα φύγουν νικητές"

Διαβάστε πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
26/09/2017 • 01:21
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
  • shares

Επίσκεψη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θέλησε να εμψυχώσει τους "κιτρινόμαυρους", λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου:

"Είναι ένα ματς απ' αυτά που δεν τα κερδίζουν τα συστήματα. Τα κερδίζουν το πάθος και η ψυχή βασικά και μετά έρχονται τα συστήματα. Θέλω από σας να μην ανεχτείτε μέσα σας και την σκέψη ακόμη πως μπορούν να φύγουν από δω αυτοί νικητές. Θέλω να το σβήσετε από το κεφάλι σας σαν ενδεχόμενο πως μπορεί να μην τους κερδίσετε... Μετά το ματς, όταν θα έχουμε κερδίσει, οι αρχηγοί σας μπορούν να μου πουν ότι θέλουν", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.
20/10/2017 • 08:00

Όλοι έχουν δικαίωμα στο γκολ σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία

Το προβάδισμα της Γουέστ Χαμ και της Μίντιλαντ δεν προκύπτει μόνον από τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και διότι τόσο η Χόρσενς όσο και Μπράϊτον δεν δείχνουν ικανές το τελευταίο χρονικό διάστημα να φτάσουν σε υπερβάσεις εκτός έδρας.

18/10/2017 • 12:27