Θέλει να τα πει με Αλαφούζο ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος και θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που... επιθυμεί. Αν όχι, τότε ανοικτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
24/09/2017 • 02:30
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο και το... αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος, καθώς άλλα είχαν συζητηθεί και προγραμματιστεί στην αρχή της προετοιμασίας και άλλα βλέπει τώρα να γίνονται.

Γι αυτό το λόγο ο τεχνικός των πρασίνων θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που επιθυμεί. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και ο Ουζουνίδης να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οπως όλα δείχνουν η εβδομάδα που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ακόμα και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18