Θέλει να τα πει με Αλαφούζο ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος και θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που... επιθυμεί. Αν όχι, τότε ανοικτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
24/09/2017 • 02:30
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο και το... αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος, καθώς άλλα είχαν συζητηθεί και προγραμματιστεί στην αρχή της προετοιμασίας και άλλα βλέπει τώρα να γίνονται.

Γι αυτό το λόγο ο τεχνικός των πρασίνων θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που επιθυμεί. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και ο Ουζουνίδης να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οπως όλα δείχνουν η εβδομάδα που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ακόμα και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

20/10/2017 • 08:00

Όλοι έχουν δικαίωμα στο γκολ σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία

Το προβάδισμα της Γουέστ Χαμ και της Μίντιλαντ δεν προκύπτει μόνον από τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και διότι τόσο η Χόρσενς όσο και Μπράϊτον δεν δείχνουν ικανές το τελευταίο χρονικό διάστημα να φτάσουν σε υπερβάσεις εκτός έδρας.

18/10/2017 • 12:27