Θέλει να τα πει με Αλαφούζο ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος και θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που... επιθυμεί. Αν όχι, τότε ανοικτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
24/09/2017 • 02:30
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο και το... αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος, καθώς άλλα είχαν συζητηθεί και προγραμματιστεί στην αρχή της προετοιμασίας και άλλα βλέπει τώρα να γίνονται.

Γι αυτό το λόγο ο τεχνικός των πρασίνων θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να πάρει τις εγγυήσεις που επιθυμεί. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και ο Ουζουνίδης να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οπως όλα δείχνουν η εβδομάδα που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ακόμα και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

14/12/2017 • 05:54

Νοοτροπία νικητή και στόχο τα γκολ έχουν απόψε Άγιαξ και Λάτσιο (video)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Άγιαξ. Απόψε είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη με την Εξέλσιορ να προσπαθεί πιθανότατα για μια ανταγωνιστική παρουσία ψάχνοντας το γκολ. Το προβάδισμα της Χέρακλες μπορεί να το αμφισβητήσει η πεισματάρα Σπάρτα Ρότερνταμ.

13/12/2017 • 09:13