Ουζουνίδης: "Δεν είμαστε αποτελεσματικοί"

10/01/2018 • 22:30
Ουζουνίδης
  • shares
Η μη αποτελέσματικότητα του Παναθηναϊκού στην τελική προσπάθεια, ήταν αυτό που ενόχλησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


"Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκριση. Ήταν πολύ δύσκολο μετά το πρώτο ματς να ανατραπεί το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Κάναμε στο πρώτο μέρος 10 ή 11 τελικές που δεν τις αξιοποιήσαμε. Στο δεύτερο βάλαμε το γκολ, χάσαμε τη φάση του Δώνη. Κρατάω τη διάθεση που υπήρχε από τα παιδιά και κοιτάμε τη συνέχεια".

Για την ανάγκη απόκτησης επιθετικού: «Δεν χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι, το ξέραμε από τον πρώτο γύρο. Ίσως ο αποκλεισμός μας οδηγήσει να σκεφτόμαστε διαφορετικά».

Για τον Μολέδο: «Γίνονται συζητήσεις. Έχουμε αρκετές αρμοδιότητες αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο».

Για την βελτίωση στην αμυντική λειτουργία: «Είναι θέμα διάθεσης και πειθαρχίας. Τα παιδιά κρατάνε τις θέσεις τους και έχουν διάθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την θέληση που έδειξαν τα παιδιά σήμερα».

Για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα του συλλόγου:
«Το συνήθισα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να περάσουμε. Αυτή την στιγμή η προτεραιότητα είναι να βγει αυτή η χρονιά. Θα φάμε και χαστούκια αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βγάλει ο σύλλογος την χρονιά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2018 • 08:41
loading the player...

09/05/2018 • 16:07