Αφιέρωμα στον "Μίστερ" Ευγένιο Γκέραρντ

Τα "παιδιά" του προπονητή που άλλαξε τη νεότερη ιστορία της ομάδας του ΟΦΗ διοργανώνουν ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα** στο θρυλικό γήπεδο "Γεντί Κουλέ" (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο) τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00.
14/11/2017 • 08:17
Αφιέρωμα στον Ευγένιο Γκέραρντ
  • shares
Τα "παιδιά" του προπονητή που άλλαξε τη νεότερη ιστορία της ομάδας του ΟΦΗ διοργανώνουν ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα** στο θρυλικό γήπεδο "Γεντί Κουλέ" (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο) τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00.

Έναν αγώνα-τιμή για τα 15 συναπτά έτη παρουσίας του σπουδαίου προπονητή στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ.
 
Περισσότεροι από 75 ποδοσφαιριστές, θα δηλώσουν το "παρών" στον αγώνα.

Στην ομάδα των "παιδιών" η λίστα περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Γκουλής, Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Χάιμε Βέρα.Φιλοξενούμενοι θα είναι οι "φίλοι" του Ευγένιου Γκέραρντ, μία επίλεκτη ομάδα με σημαντικές μορφές και "θρύλους" του ποδοσφαίρου που άφησαν το στίγμα τους στο άθλημα,τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο όπως οι Κ.Κατσουράνης, Γ.Καραγκούνης, Π.Τζόρτζεβιτς, Α.Νικοπολίδης, Σ.Αποστολάκης και Γ.Γεωργάτος.

Με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ένα διήμερο αφιερωμένο στη μεγάλη αυτή προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο περιθώριο του ντέρμπι ΑΕΚ–Παναθηναϊκός θα γίνει απευθείας σύνδεση της Ωρας των Πρωταθλητών με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» όπου θα βρίσκονται τα "παιδιά" του Γκέραρντ, προκειμένου να μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές από τις θέσεις που είχαν στα αποδυτήρια, στο διάστημα που αγωνίζονταν στην ομάδα του ΟΦΗ.

Συνέχεια, το ίδο βράδυ και σε απευθείας σύνδεση της εκπομπής με τα Ανώγεια, εκεί οπου οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την "προετοιμασία" τους υπό τις οδηγίες των αγαπημένων Κρητικών λυράρηδων Ψαραντώνη και Β. Σκουλά οι οποίοι και θα κάνουν τη σέντρα στον αγώνα της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα 20/11 στις 17:00 θα ξεκινήσει η απευθείας μετάδοση του pre game του παιχνιδιού από το Novasportsstories  που θα μας οδηγήσει στη σέντρα του αγώνα στις 18:00. Μεγάλα ονόματα από τις δύο ομάδες θα μιλήσουν και θα μοιραστούν μαζί μας τις στιγμές που έζησαν με τον Ε.Γκέραρντ αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι θα γιορτάσουν και θα τιμήσουν τον "Ολλανδό" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Μετά το τέλος του αγώνα, στις 21:00, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε επανάληψη το βραβευθέν δίωρο αφιέρωμα της εκπομπής Legend Stories στον μεγάλο αυτό προπονητή από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.

**Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στην εθελοντική ομάδα Ηρακλείου «GIVE» και στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ "ΤΑΛΩΣ".

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/04/2018 • 16:50

19/04/2018 • 14:05