«Χαραγμένος στη μνήμη όλων μας»

08/11/2017 • 23:36
Σπανός
  • shares
«Μαγική» χαρακτήρισε τη βραδιά κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με όσα έζησε.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία μαγική βραδιά. Όχι τόσο αγωνιστικά όσο όλη αυτή η ατμόσφαιρα με τον κόσμο. Έγινε μία συναρπαστική συγκυρία για μένα. Η ατμόσφαιρα η όρεξη του κόσμου. Θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Ούτε η νίκη, ούτε η απόδοση, ούτε ποιοι έπαιξαν. Δεν θα σταθώ στην απόδοση, όσο στη νίκη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας, αυτό είπα στους παίκτες, σε 3-4 αγωνιστικές να τον φέρουμε πολύ κοντά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που ζήσαμε. Η νίκη είναι για τον κόσμο, όπως και κάθε άλλη νίκη που θα έρθει. Ευχαριστούμε την Μπόκα για την τιμή. Είναι σημαντικό για όλους να ζούμε τέτοιες εμπειρίες.

Θέλαμε ένα μεγάλο φιλικό για να ζήσουμε ότι και πριν από 9 χρόνια άλλοι. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Εμείς θα πρέπει να το αναδείξουμε. Πρέπει να αναδείξουμε τη δυναμική του Άρη. Όχι να παρακαλέσεις τον κόσμο, αλλά να τον πείσει μέσα από το γήπεδο. Το μήνυμα το έλαβαν όλοι. Είναι ένα κοντράστ παράξενο. Όταν Τετάρτη παίζεις με την Μπόκα και την Κυριακή με την Καλλιθέα. Είναι επαγγελματίες οι παίκτες μου σε χαρακτήρα και το έχουν αποδείξει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/04/2018 • 16:50

19/04/2018 • 14:05