Αϊδινίου: «Φοβάμαι ότι θα εξαφανιστεί ο Ηρακλής»

Ο Κώστας Αϊδινίου εξέφρασε τον φόβο του σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή, μετά την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League.
16/09/2017 • 12:08
Ο Κώστας Αϊδινίου
  • shares
Ο Κώστας Αϊδινίου εξέφρασε τον φόβο του σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή, μετά την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» συμπλήρωσε πως στεναχωριέται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ο Αϊδινίου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM»: «Αν ο κόσμος στεναχωριέται, εμείς κάθε μέρα κλαίμε για τον Ηρακλή. Ειδικά οι παίκτες του Ηρακλή εκείνης της εποχής. Φοβάμαι ότι ο Ηρακλής θα εξαφανιστεί για αρκετά χρόνια. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για όσα περνάει η ομάδα».

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνιστή τα τελευταία χρόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι. Ειδικά η ΑΕΚ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση φέτος».

20/10/2017 • 08:00

Όλοι έχουν δικαίωμα στο γκολ σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία

Το προβάδισμα της Γουέστ Χαμ και της Μίντιλαντ δεν προκύπτει μόνον από τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και διότι τόσο η Χόρσενς όσο και Μπράϊτον δεν δείχνουν ικανές το τελευταίο χρονικό διάστημα να φτάσουν σε υπερβάσεις εκτός έδρας.

18/10/2017 • 12:27