Αϊδινίου: «Φοβάμαι ότι θα εξαφανιστεί ο Ηρακλής»

Ο Κώστας Αϊδινίου εξέφρασε τον φόβο του σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή, μετά την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League.
16/09/2017 • 12:08
Ο Κώστας Αϊδινίου
  • shares
Ο Κώστας Αϊδινίου εξέφρασε τον φόβο του σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή, μετά την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» συμπλήρωσε πως στεναχωριέται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ο Αϊδινίου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM»: «Αν ο κόσμος στεναχωριέται, εμείς κάθε μέρα κλαίμε για τον Ηρακλή. Ειδικά οι παίκτες του Ηρακλή εκείνης της εποχής. Φοβάμαι ότι ο Ηρακλής θα εξαφανιστεί για αρκετά χρόνια. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για όσα περνάει η ομάδα».

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνιστή τα τελευταία χρόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι. Ειδικά η ΑΕΚ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18