Στο ρυθμό του Γκέραρντ

12/09/2017 • 22:56
Έγκε Γκέραρντ
  • shares
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο ΟΦΗ την Τετάρτη (13/9, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

Στη σπουδαία αυτή εκδήλωση, θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα «Ευγένιος Γκέραρντ».

Παράλληλα, θα γίνουν βραβεύσεις με φόντο την ιστορία του ΟΦΗ όπως σε συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ, Αρη Βασιλείου και Γιώργο Παρασύρη,  σε παλιούς πρόεδρους που έγραψαν ιστορία, σε Κρητικούς παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα του 1987 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ, θα συμμετάσχουν γνωστοί κρητικοί και λαϊκοί καλλιτέχνες, αλλά και χορευτικό συγκρότημα.

Παράλληλα, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στη Football league.

Αναλυτικά στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ  προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ θα τιμηθούν:

-O Eυγένιος Γκέραρντ για την προσφορά του στον ΟΦΗ. Παράλληλα θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

-Οι συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ, στα χρόνια των επιτυχιών του, στον ΟΦΗ. Ο Αρης Βασιλείου και ο Γιώργος Παρασύρης, βοηθός και γυμναστής του ΟΦΗ, στα χρόνια της παρουσίας του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο της ομάδας.

-Φόρος τιμής στην  οικογένεια Βαρδινογιάννη, για την μεγάλη της προσφορά προς τον ΟΦΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, που ήταν εκείνος που μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ.

-Βράβευση παλιών προέδρων του ΟΦΗ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα.
Θα βραβευθούν ο αείμνηστος Μύρος Μαθιουδάκης και οι  Νίκος Δουλουφάκης, Γιάννης Παπαματθαιάκης.

-Βράβευση των Κρητικών παικτών που στελέχωσαν την ομάδα του 1987, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, το μοναδικό τίτλο, που έχει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ.
Ακόμη, θα υπάρξει και μια βράβευση-έκπληξη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι κρητικοί καλλιτέχνες  Μανόλης Στεφανάκης,  Νίκος Γωνιανάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Γιώ ργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Παντερής (Νότιοι Ανεμοι), Γρηγόρης Σαμόλης.

Παράλληλα θα υπάρξει και λαϊκό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες Ιανός, Μίνου, Σγουρός, Καράμαλης.

Στην συναυλία θα χορέψει το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα  «Παπαδόκωστας».

Στο περιθώριο της συναυλίας, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Tα εισιτήρια της συναυλίας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 ευρώ. 
Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

-Παράλληλα εισιτήρια διατίθενται απο τα καταστήματα Μικρογεύματα "Γρηγόρης ". Μέρος των εσόδων θα δοθεί  στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

-Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες, για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2018 • 07:34

Ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που κοστίζει πολλά.. γκολ (video)

H Γκενκ νίκησε δύο φορές φέτος την Βάρεγκεμ στην κανονική περίοδο. Είναι το φαβορί στον αποψινό τελικό ο οποίος χαρίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Το αουτσάϊντερ καλείται να απαντήσει στην ίδια ποδοσφαιρική λογική

loading the player...

09/05/2018 • 16:07