Ζακάρντο: «Είμαι άφωνος με τον αποκλεισμό της Ιταλίας»

Ο Κρίστιαν Ζακάρντο που αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 δήλωσε ότι έμεινε άφωνος μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας.
Αντωνία Μαθιουδάκη
14/11/2017 • 16:50
Ο Κρίστιαν Ζακάρντο
  • shares
Ο Κρίστιαν Ζακάρντο που αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 δήλωσε ότι έμεινε άφωνος μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας. « Είμαι άφωνος, αύτα τα πράγματα συμβαίνουν κάθε 60 χρόνια. Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάσταση κυρίως για τους συμπαίκτες μου το 2006. Όπως είπε ο Μπουφόν είμαι απογοητευμένος από το σύστημα και λυπάμαι για τους ποδοσφαιριστές που θα αφήσουν την Εθνική με αυτό τον τρόπο, με ένα αποκλεισμό», ανάφερε σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ωστόσο τόνισε για τον Μπουφόν ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος: « Θα ήθελα να κάνω ένα κομπλιμέντο για τον Μπουφον, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/02/2018 • 08:00

Η ασταμάτητη "Σίτι" κόντρα στον κακό της δαίμονα! (video)

Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο Γουίγκαν απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα που δεν φοβάται να ορθώσει το ανάστημά της. Το αουτσάϊντερ θα παίξει για τις εντυπώσεις ενώ η φιλοξενούμενη για την ουσία, σε ένα ματς όπου αξίζει περισσότερο το Goal/Goal..

13/02/2018 • 17:00