Ζακάρντο: «Είμαι άφωνος με τον αποκλεισμό της Ιταλίας»

Ο Κρίστιαν Ζακάρντο που αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 δήλωσε ότι έμεινε άφωνος μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας.
Αντωνία Μαθιουδάκη
14/11/2017 • 16:50
Ο Κρίστιαν Ζακάρντο
  • shares
Ο Κρίστιαν Ζακάρντο που αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 δήλωσε ότι έμεινε άφωνος μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας. « Είμαι άφωνος, αύτα τα πράγματα συμβαίνουν κάθε 60 χρόνια. Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάσταση κυρίως για τους συμπαίκτες μου το 2006. Όπως είπε ο Μπουφόν είμαι απογοητευμένος από το σύστημα και λυπάμαι για τους ποδοσφαιριστές που θα αφήσουν την Εθνική με αυτό τον τρόπο, με ένα αποκλεισμό», ανάφερε σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ωστόσο τόνισε για τον Μπουφόν ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος: « Θα ήθελα να κάνω ένα κομπλιμέντο για τον Μπουφον, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

17/11/2017 • 08:00

Φαβορί με το κάτι παραπάνω και κίνητρο Σαρλερουά, Λιλ

H Σαρλερουά είναι σαφώς μια πιο αξιόπιστη ομάδα που σε ένα ισορροπημένο ματς μπορεί να βρει ουσιαστικές λύσεις στην άμυνα της Μέχελεν. Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ οι φιλοξενούμενες ομάδες απόψε έχουν καλές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας την σταθερότητά τους.

08/11/2017 • 10:32