Κούρεψαν τον Γκράνκβιστ οι Σουηδοί (video)

Στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, οι Σουηδοί έπιασαν και κούρεψαν τον Αντρέας Γκράνκβιστ.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/11/2017 • 15:20
O Αντρέας Γκράνκβιστ
  • shares
Στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, οι Σουηδοί έπιασαν και κούρεψαν τον Αντρέας Γκράνκβιστ. Ο αρχηγός των Σκανδιναβών είχε τονίσει πως αν η ομάδα του κατάφερνε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ιταλών, τότε θα ξύριζε το κεφάλι του. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση του Σαν Σίρο και αφού το πανηγύρι των Σουηδών είχε μεταφερθεί στα αποδυτήρια, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να τηρήσουν την υπόσχεσή του.

Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν είναι να υποσχεθείς κάτι σε αυτή την ομάδα… Είχα πει ότι αν περνούσαμε στο Μουντιάλ θα τους άφηνα να με κουρέψουν και από τη στιγμή που το είπα, έπρεπε να το κάνω».

Το σχετικό βίντεο:

17/11/2017 • 08:00

Φαβορί με το κάτι παραπάνω και κίνητρο Σαρλερουά, Λιλ

H Σαρλερουά είναι σαφώς μια πιο αξιόπιστη ομάδα που σε ένα ισορροπημένο ματς μπορεί να βρει ουσιαστικές λύσεις στην άμυνα της Μέχελεν. Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ οι φιλοξενούμενες ομάδες απόψε έχουν καλές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας την σταθερότητά τους.

08/11/2017 • 10:32