«Θα παίξουμε και για τον Γιάκομπ»

Οι Σεμπάστιαν Λάρσον και Τζον Γκουιντέτι υπογράμμισαν πως όλοι οι Σουηδοί παίκτες θέλουν να παίξουν και για τον Γιάκομπ Γιόχανσον στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/11/2017 • 09:52
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον
  • shares
Οι Σεμπάστιαν Λάρσον και Τζον Γκουιντέτι υπογράμμισαν πως όλοι οι Σουηδοί παίκτες θέλουν να παίξουν και για τον Γιάκομπ Γιόχανσον στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Ο μέσος της ΑΕΚ αποχώρησε από το Σαν Σίρο με ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Επίσης, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λάρσον δήλωσε για τον συμπαίκτη του στην εθνική Σουηδίας: «Δυστυχώς κατάλαβα αμέσως πως είχε κάτι σοβαρό. Όλοι μας τον σκεφτόμαστε. Συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόκριση και του την αφιερώνουμε. Τον θέλουμε ξανά δίπλα μας το συντομότερο».

Από την πλευρά του, ο Τζον Γκουιντέτι τόνισε: «Το Μουντιάλ είναι για τον Γιάκομπ. Είναι δυνατός άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε για το γκολ και την προσφορά του και θα παίξουμε και για εκείνον στα τελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/04/2018 • 16:50

19/04/2018 • 14:05