Υποψήφιος για την εθνική Βοσνίας ο Μπάγεβιτς ;

0
Απόστολος Νταλούκας
11/10/2017 • 23:40
Δημοσίευμα στην Σερβία φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Μπάγεβιτς για τον πάγκο της Βοσνίας
  • shares
Αν το βλέπαμε κάπου αλλού, ίσως και σε ένα ΜΜΕ εντός των συνόρων μας ίσως να μην του δίναμε καν σημασία.
Όμως το ενδεχόμενο την επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να αναλάβει την εθνική Βοσνίας, γραμμένο και σε κυκλοφορία από Σέρβικα και Βοσνιακά – διαδικτυακά σε πρώτη φάση – Μέσα Ενημέρωσης, το κρατάμε και το αναδημοσιεύουμε διατηρώντας ουκ ολίγες επιφυλάξεις!
Όπως αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα «novosti.rs» ο νυν Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται - σε περίοπτη θέση μάλιστα – στην λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Βοσνίας μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Μέχμεντ Μπαζντάρεβιτς!
Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες σε αυτή την είδηση πέραν του ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας θέλει έναν πιο έμπειρο προπονητή για την εθνική ομάδα προκειμένου να μπορέσει να επιβάλλει την προσωπικότητά του σε ένα ομολογουμένως ποιοτικό σύνολο.
Θυμίζουμε πάντως ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επανέρχεται συχνά πυκνά στην σχετική λίστα τα τελευταία χρόνια. Είχε αρνηθεί στο πρόσφατο παρελθόν και προφανώς το ίδιο κάνει και τώρα σε συζητήσεις που έχουν γίνει μαζί του περί της εθνικής ομάδας
Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες μαζί του σε αυτές τις λίστες υποψηφίων βρίσκονται οι Σεργκέϊ Μπαρμπάρεζ, Φαρούκ Χαντζιμπέγκιτς και Αμάρ Όσιμ. Έτσι αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Στα 69 του χρόνια ο Μπάγεβιτς είναι άγνωστο και προφανώς εξαιρετικά αμφίβολο εάν και κατά πόσο έχει τη διάθεση να μπει σε μια διαδικασία. 
Στην 28χρονη προπονητική του καριέρα (1984 Βελέζ Μόσταρ – 2012 Ατρόμητος) δεν είχε αναλάβει ποτέ μια εθνική ομάδα ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πολύ διαφορετικά καθήκοντα στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18