Θέλει τον Λέτο η Ουρακάν

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν φέρεται να έχει μπει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/08/2017 • 08:48
Ο Σεμπάστιαν Λέτο.
  • shares
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν φέρεται να έχει μπει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει κάποια πρόταση από την Ευρώπη και αν δε συμβεί αυτό, τότε θα επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει ο αργεντίνικος Τύπος, οι ιθύνοντες της Ουρακάν θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Λέτο, ώστε να επαναπατριστεί και να ενισχύσει την ομάδα του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, οι Αργεντινοί αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Ουρακάν γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση. 
19/10/2017 • 08:00

Το βαθμολογικό ξεκαθάρισμα αυξάνει το επιθετικό πνεύμα στα περισσότερα Ευρωπαϊκά γήπεδα

Δεδομένων των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στην παρούσα χρονική περίοδο, αυτή η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League έχει μεγάλο ενδιαφέρον με λογική την πιθανότητα των παραγωγικών παιχνιδιών και των εκπλήξεων!

18/10/2017 • 12:27