Θέλει τον Λέτο η Ουρακάν

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν φέρεται να έχει μπει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/08/2017 • 08:48
Ο Σεμπάστιαν Λέτο.
  • shares
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν φέρεται να έχει μπει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει κάποια πρόταση από την Ευρώπη και αν δε συμβεί αυτό, τότε θα επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει ο αργεντίνικος Τύπος, οι ιθύνοντες της Ουρακάν θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Λέτο, ώστε να επαναπατριστεί και να ενισχύσει την ομάδα του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, οι Αργεντινοί αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Ουρακάν γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση. 
13/12/2017 • 07:11

Ρουτίνα τα γκολ στο Ρόττερνταμ. Με μεγαλύτερη αξία σε Μπριζ, Μόναχο (video)

Το παραγωγικό κομμάτι παρουσιάζει ενδιαφέρον προσφέροντας μάλλον ασφαλείς ιδέες στο σημερινό κουπόνι από τα παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ολλανδία και τις διοργανώσεις κυπέλλου σε Ιταλία, Βέλγιο.

13/12/2017 • 09:13