Δεν παίρνει... χαμπάρι ο Ντιμπάλα (video)

Το αριστερό πόδι του Πάουλο Ντιμπάλα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Κάποιοι συμπατριώτες του είχαν... αμφιβολίες, αλλά η απάντηση του άσου της Γιουβέντους ήταν αποστομωτική.
Κυριάκος Νταμαδάκης
02/07/2017 • 17:25
Φάση από φιλικό αγώνα στην Αργεντινή
  • shares
Το αριστερό πόδι του Πάουλο Ντιμπάλα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Όσοι παρακολουθούν παιχνίδια της Γιουβέντους, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Καμιά... 30αριά, ωστόσο, συμπατριώτες του Αργεντίνου είχαν αμφιβολίες. Δεν ήταν σίγουροι ότι ο «μικρός μάγος» μπορεί να στείλει την μπάλα όπου θέλει. Στην πιο μικρή γωνίτσα, πάνω και δίπλα από οποιοδήποτε εμπόδιο. Εκεί που γ... οι αράχνες για να γίνουμε και λίγο γραφικοί.

Η απάντηση του Ντιμπάλα ήταν αποστομωτική. Έβαλε και τους 30 στη γραμμή του τέρματος, παίκτες, γκολκίπερ και μερικούς φιλάθλους και με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο, έστειλε την μπάλα εκεί που ήθελε για να πανηγυρίσουν στη συνέχεια... όλοι μαζί.

Όλα αυτά στη Λαγούνα Λάργα, έξω από την Κόρδοβα, στην καρδιά της Αργεντινής, όπου το ποδόσφαιρο είναι με μία λέξη και καμία υπερβολή... θρησκεία.

19/10/2017 • 08:00

Το βαθμολογικό ξεκαθάρισμα αυξάνει το επιθετικό πνεύμα στα περισσότερα Ευρωπαϊκά γήπεδα

Δεδομένων των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στην παρούσα χρονική περίοδο, αυτή η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League έχει μεγάλο ενδιαφέρον με λογική την πιθανότητα των παραγωγικών παιχνιδιών και των εκπλήξεων!

18/10/2017 • 12:27