Μπλεξίματα για τον Ράφα Μάρκες

Αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο Ράφα Μάρκες, ο οποίος κατηγορείται πως συνεργάζονταν με τον Ραούλ Φλόρες Ερνάντες, σε διακίνηση ναρκωτικών.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/08/2017 • 09:52
O Ράφα Μάρκες
  • shares
Αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο Ράφα Μάρκες, ο οποίος κατηγορείται πως συνεργάζονταν με τον Ραούλ Φλόρες Ερνάντες, σε διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 21 ατόμων, τα οποία κατάφεραν να συνδέσουν οι αμερικανικές αρχές, με τον Ερνάντες, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο Μάρκες εμφανίζονταν ως η βιτρίνα του Ερνάντες, ενώ πολλές φορές εκτελούσε και χρέη διαπραγματευτεί στις πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών. Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο τραγουδιστής Ζούλιο Σέζαρ Αλβάρες, για τον οποίο επίσης έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2018 • 07:34

Ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που κοστίζει πολλά.. γκολ (video)

H Γκενκ νίκησε δύο φορές φέτος την Βάρεγκεμ στην κανονική περίοδο. Είναι το φαβορί στον αποψινό τελικό ο οποίος χαρίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Το αουτσάϊντερ καλείται να απαντήσει στην ίδια ποδοσφαιρική λογική

09/05/2018 • 16:07