Κατάφερε να το Χάσ(ε)ι και αυτό

Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία ανατροπή με τον Χιμένεθ να παίρνει το... πορτοφόλι ενός προπονητή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ηττηθεί η ομάδα του.
0
Βασίλης Δούκας
24/09/2017 • 23:52
Χάσι και Χιμένεθ
  • shares
Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία ανατροπή με τον Χιμένεθ να παίρνει το... πορτοφόλι ενός προπονητή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ηττηθεί η ομάδα του. Ο Ισπανός είδε, διόρθωσε και πήρε το ντέρμπι. Από την άλλη ο Χάσι, είδε χάλασε και έχασε το ντέρμπι. 

Αρχικά ο Χιμένεθ έκανε το αυτονόητο, να βγάλει τον αρνητικό Κλωναρίδη για να βάλει τον Λιβάια. Κίνηση που του βγήκε στο χορτάρι, καθώς ο τελευταίος βοήθησε τα μέγιστα για την ανατροπή. Επίσης στόχευσε στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά ρήγματα. Ισως εκεί ήταν η μοναδική σωστή αντίδραση του Χάσι, να ρίξει στο ματς τον Σεμπά για να βοηθήσει στο μαρκάρισμα.  

Ας δούμε όμως και τι άλλο έκανε ο Χιμένεθ. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έμπνευση του συναδέλφου του να βάλει τον Ταχτσίδη στόπερ. Ναι, το είδαμε και αυτό με τον Χάσι. Ο Ταχτσίδης προτιμήθηκε αντί του Νικολάου για παρτενέρ του Ενγκελς. Δύο βαριά κορμιά θα έπρεπε να σταματήσουν τους Αραούχο, Λιβάια. 

Για να μην μακρηγορήσουμε. Η ΑΕΚ είχε ψυχή, είχε πάθος και είχε βοήθεια από τον πάγκο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πάθος, δεν είχε ψυχή, "κάθισε" στο προβάδισμα και πάνω από όλα δεν είχε καμία βοήθεια από τον πάγκο. 20/10/2017 • 08:00

Όλοι έχουν δικαίωμα στο γκολ σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία

Το προβάδισμα της Γουέστ Χαμ και της Μίντιλαντ δεν προκύπτει μόνον από τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και διότι τόσο η Χόρσενς όσο και Μπράϊτον δεν δείχνουν ικανές το τελευταίο χρονικό διάστημα να φτάσουν σε υπερβάσεις εκτός έδρας.

18/10/2017 • 12:27