Χειροκροτήστε τους...

Για να σταματήσουν να γίνονται οι ανεγκέφαλοι πρωταγωνιστές, θα πρέπει να σταματήσουν και οι πρωταγωνιστές να τους... χειροκροτούν.
0
Βασίλης Δούκας
07/05/2017 • 00:10
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  • shares
Για να σταματήσουν να γίνονται οι ανεγκέφαλοι πρωταγωνιστές, θα πρέπει να σταματήσουν και οι πρωταγωνιστές να τους... χειροκροτούν. Οσο ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες συνεχίζουν να αποθεώνουν τον κόσμο και δεν ξεχωρίζουν τους υγιείς από τους άρρωστους, τόσο θα βλέπουμε σκληρό... ροκ σε παιχνίδια, τα οποία θα έπρεπε να ήταν γιορτή.

Η δίψα για το τρόπαιο, η δίψα για τη... δόξα και φυσικά τα πριμ πρέπει κάποια στιγμή να πάνε στην άκρη από τους πρωταγωνιστές και να δείξουν το παράδειγμα στους υπόλοιπους. Μπράβο στους παίκτες που βγήκαν μαζί πριν το ζέσταμα, έκαναν λάθος που ξεκίνησαν να χειροκροτούν τον κόσμο, μερίδα του οποίοι εκείνη την ώρα αντάλλαζε καρέκλες.

Οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι βολεϊμπολίστες και γενικά όλοι οι αθλητές θα πρέπει ενωμένοι σε αυτές τις περιπτώσεις να γυρίζουν την πλάτη σε αυτούς τους ανεγκέφαλους και να παίρνουν μαζί την απόφαση να αποχωρήσουν από οποιοδήποτε παιχνίδι. Το άσχημο είναι πως κάποιοι αθλητές για να γίνουν αρεστοί από τους φιλάθλους της ομάδος τους, να “αγοράσουν” την αγάπη τους προκαλούν.

Τα αίματα που χύθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου, τα σπασμένα παμπρίζ και τα δακρυγόνα “δικαίωσαν” την ΕΠΟ λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της, ότι ο τελικός αυτός θα γράψει ιστορία. Τελικά έγραψε!!!!

24/11/2017 • 07:06

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30