Τελευταίο σημείωμα στη λάσπη…
Νίκος Γαβαλάς
16/11/2017 • 09:17
  Διχόνοια στον Παναθηναϊκό.
   Σφαιρόπουλος-Πασκουάλ

   Δεν χρειάζονται "κορώνες και άναρχες φωνές"

   Ο Γιάννης Φουρνάρος, συνιστά υπομονή και... σύνεση, πριν ο καθένας μας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αφορμή αυτή τη φορά, οι κόουτς των "αιωνίων" του μπάσκετ, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ.

   Ο Μάρκους Ντένμον

   Ο Παναθηναϊκός του Α-ντενμον-κούμπο

   Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στη Χίμκι και τη νίκη των «πράσινων» στο ματς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

   H Μαρτίνα Ναβρατίλοβα
   Γιώργος Λιώρης
   15/11/2017 • 08:25

   Η ιδιαίτερη και μοναδική Μαρτίνα

   Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα αποφάσισε να μην αγωνιστεί ξανά σε αγώνα μονού. Συνέχισε όμως να κερδίζει το χειροκρότημα επιδεικνύοντας αθλητικές αρετές στο στίβο της ζωής, όπου επιδιώκει σθεναρά την εξάλειψη των ηγεμονικών απόψεων στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Ήταν τότε 38 ετών…

   Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
   Νίκος Τζουάννης
   15/11/2017 • 08:17

   «Θηλιά» η διχόνοια…

   Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, η οποία επιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα και το μέλλον της ομάδας.

   Football Manager 2018
   Βασίλης Δούκας
   15/11/2017 • 08:07

   Μάθε μπαλίτσα...

   Αν και έχουμε μεγαλώσει αρκετά η χαρά μας με την κυκλοφορία του Football Manager κάθε χρόνο είναι ίδια με αυτή ενός παιδιού που ανοίγει το δώρο που του έφερε ο 'Αγιος Βασίλης.

   Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
   Χρήστος Καούρης
   14/11/2017 • 12:40

   Χωρίς δικαιολογίες

   Τα προβλήματα του Ολυμπιακού, η διαχείριση της πίεσης από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και οι ευθύνες των παικτών. Ο Χρήστος Καούρης γράφει πριν το ταξίδι του Ολυμπιακού στο λημέρι της Φενέρμπαχτσε.

   CLEAR FILTERS