Βασιλειάδης: «Δίπλα και στα δύσκολα» (video)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτεί την αποστολή της εθνικής Ελλάδος και τόνισε πως είναι δίπλα στους Έλληνες αθλητές, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις αποτυχίες.
14/09/2017 • 12:40
Ο Γιώργος Βασιλειάδης
  • shares
Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτεί την αποστολή της εθνικής Ελλάδος και τόνισε πως είναι δίπλα στους Έλληνες αθλητές, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις αποτυχίες. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως η «επίσημη αγαπημένη» θα μπορούσε να πάει καλύτερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Βασιλειάδης τόνισε: «Νομίζω πως η αίσθηση είναι ότι μπορούσαμε καλύτερα. Εμείς είμαστε δίπλα και στα καλά και στα άσχημα. Η εθνική μας έχει συνηθίσει με μεγάλες επιτυχίες. Με τα προβλήματα που είχαμε και τις συνθήκες, το σημαντικό είναι πως αποχωρήσαμε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε επειδή ο άλλοι όταν πιο τυχεροί και ίσως καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να είμαστε δίπλα στην εθνική».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο τα μετάλλια και η λάμψη. Οι αθλητές μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Εμείς δουλειά μας είναι να είμαστε κοντά, όπως μπορούμε. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και πλέον προχωράμε. Να έχουν υγεία τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/04/2018 • 08:25

Προκλήσεις κόντρα στα "μεγαθήρια"!

Ο τελικός του Ισπανικού κυπέλλου έχει ένα μεγάλο φαβορί αλλά και ένα αουτσάϊντερ ικανό σε τέτοιες προκλήσεις να αγγίξει την υπέρβαση. Πιο σαφές το αβαντάζ της Μαρσέϊγ. Η Λίλ ξέρει που πάει να δοκιμαστεί όπως όμως αντιλαμβάνεται ότι μόνο από την άμυνα σε τέτοιες πιέσεις δεν φτάνεις στη ουσία

19/04/2018 • 14:05