Παπαδόπουλος: «Υπήρχε πρόβλημα ενέργειας»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως υπήρχε πρόβλημα ενέργειας στην εθνική Ελλάδος και πως φάνηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρωσία.
14/09/2017 • 11:20
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος
  • shares
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως υπήρχε πρόβλημα ενέργειας στην εθνική Ελλάδος και πως φάνηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρωσία. Όπως υπογράμμισε, ο Κώστας Μίσσας ήταν σωστά προετοιμασμένος, όμως η Ρωσία κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι που τη βόλευε για να πάρει τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Παπαδόπουλος τόνισε στην εφημερίδα «Sport Express»: «Το πρόβλημα της ενέργειας ήταν κάτι που μπορούσε να προβλέψει κάποιος από την αρχή και ήταν πασιφανές. Η Ρωσία είχε πιο μοιρασμένο χρόνο στους παίκτες της, όχι μόνο στον προημιτελικό αλλά σε όλο το Ευρωμπάσκετ. Υπήρχαν παίκτες που καλά-καλά δεν εμφανίστηκαν στη διοργάνωση. Και, ναι, μπορεί έτσι να βρίσκεις ρυθμό σαν ομάδα, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο για την κούραση ή τον τραυματισμό κάποιου παίκτη, καθώς τότε δεν θα μπορείς να στηριχτείς κάπου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την κριτική στον Κώστα Μίσσα: «Ο Μίσσας είχε προετοιμαστεί καλά τακτικά. Το πλάνο του, με παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, λειτούργησε, αλλά η Ρωσία επέβαλε έναν πιο αργό ρυθμό με πολλά φάουλ».

18/11/2017 • 07:28

"Οριακά" ντέρμπι σε Ρώμη Μαδρίτη. Καλές ιδέες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το ντέρμπι του Λονδίνου κι αυτό της Ρώμης είναι ανοιχτά όσο ποτέ άλλωτες τα τελευταία χρόνια με την Τόττεναμ και τη Λάτσιο σε ένα πιο γρήγορο τέμπο να δείχνουν πιο αξιόπιστοι. Προβάδισμα νίκης έχουν η Πϊτερμπορο, η Στρασμπούργκ και η Ρέϊντζερς απέναντι σε όχι τόσο εύκολες ομάδες.

08/11/2017 • 10:32