Παναγιωτόπουλος: «Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν στο παρκέ» (video)

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος τόνισε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού πως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και πως η ομάδα δεν μπήκε καν στο παρκέ.
07/12/2017 • 22:30
Βόβορας - Παναγιωτόπουλος
  • shares
Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος τόνισε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού πως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και πως η ομάδα δεν μπήκε καν στο παρκέ. 

Αναλυτικά:

«Είναι προφανές ότι το παιχνίδι κρίθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην τρίτη περίοδο. Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και διάθεση για άμυνα, δεν παλέψαμε καθόλου και αμυντικά και επιθετικά, είχαμε πολύ κακό ποσοστό στις βολές. Στην τρίτη περίοδο δεν μπήκαμε στο γήπεδο. 

Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλα παίζουν ρόλο. Το θέμα είναι τα τακτικά λάθη που είναι θέμα συγκέντρωσης. Έπαιξαν ρόλο και τα τρία γρήγορα φάουλ του Γκιστ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τη δημιουργικότητά μας. Αυτό μας κόστισε και στα ριμπάουντ. 

Είναι τραγικό το νούμερο και στα ριμπάουντ, τα αμυντικά, κάτι δεν κάναμε καλά. Έχει να κάνει με την προσέγγιση και την ενέργεια. Δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Στην τρίτη περίοδο δεν κάναμε τίποτα. Είναι όλο το δεκάλεπτο ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Τα τρία φάουλ του Γκιστ στην αρχή μας κόστισαν μεγάλο κομμάτι της επιθετικότητάς μας. Σίγουρα το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό όσον αφορά την προσέγγιση. 

Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Άρη, μετά την Αρμάνι που είναι μία πολύ επιθετική ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γιατί είναι πολλά σε ελάχιστες μέρες. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο». 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός Superfoods - Ερυθρός Αστέρας

Τρίτη 20 Μαρτίου, 21:15

Live