Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Πρίντεζης: «Μεγάλη απώλεια ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλος είναι μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
12/06/2018 • 09:35
Ο Γιώργος Πρίντεζης
  • shares
Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλος είναι μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην προσφορά του πρώην προέδρου του «τριφυλλιού» στο ελληνικό μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, ο Πρίντεζης δήλωσε: «Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους. Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας, πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...