Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Καραποστόλου για team manager

Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι βασικός υποψήφιος να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στους «κίτρινους».
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
09/06/2018 • 10:33
Ο Καραποστόλου
  • shares
Οι ανακατατάξεις στον Άρη συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Οι «κίτρινοι» είναι σε φάση αναδιοργάνωσης και προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν, κινήσεις γίνονται σε όλα τα επίπεδα και μεταξύ αυτών είναι και η επάνδρωση του τεχνικού επιτελείου, με τον Σωτήρη Καραποστόλου να είναι υποψήφιος να αναλάβει χρέη team manager.
Ο 40χρονος (γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 1978) πρώην παίκτης και του Άρη –μεταξύ άλλων ομάδων, από τις οποίες πέρασε- δεν είναι άγνωστος του Βαγγέλη Αγγέλου. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς είχαν συνεργαστεί τη σεζόν 2012-2013 στους «κίτρινους», με τον Καραποστόλου να τελεί  ως παίκτης υπό τις οδηγίες του τότε και νυν προπονητή του Άρη. 
Ο Καραποστόλου είχε περάσει άλλη μία σεζόν παλαιότερα από τους «κίτρινους». Συγκεκριμένα, την περίοδο 2004-2005, όταν είχε και συμμετοχή με τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το διπλό πέρασμα από το Αλεξάνδρειο σημαίνει ότι για τον Καραποστόλου το περιβάλλον του Άρη δεν είναι άγνωστο.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...