Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Μνημονιακής πολιτικής το ανάγνωσμα!

Στην ΚΑΕ Άρης ο εσωτερικός αυτο-περιορισμός στα οικονομικά είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις απολαβές των υπαλλήλων να περνούν από κόσκινο.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
08/06/2018 • 22:09
Στιγμιότυπο από το Κολοσσός - Άρης.
  • shares
Στην ΚΑΕ Άρης ο εσωτερικός αυτο-περιορισμός στα οικονομικά είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις απολαβές των υπαλλήλων να περνούν από κόσκινο.

Η... μνημονιακή πολιτική στην ΚΑΕ Άρης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο νέος ιδιοκτήτης, Δημήτρης Γουλιέλμος, το έλεγε σε όλους τους τόνους από την αρχή που ανέλαβε ότι το πρώτο βήμα για τη σωτηρία της ομάδας είναι ο εσωτερικός αυτο-περιορισμός σε ό,τι αφορά στις δαπάνες της, οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο ότι το κάνει πράξη.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ζητήσει τις παραιτήσεις των υπαλλήλων της ΚΑΕ, από όλα τα πόστα. Δηλαδή, τόσο από τα γραφεία, όσο και από το προπονητικό τιμ, αλλά και από τους ανθρώπους των αποδυτηρίων. Ο λόγος δεν είναι ότι θέλει να φύγουν όλοι, αλλά να επαναδιαπραγματευτεί μαζί τους τις απολαβές τους. 

Ο Γουλιέλμος θέλει να επιβάλει μια ορθολογιστική πολιτική λιτότητας στην «κίτρινη» ΚΑΕ, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας συμμαζέματος των οικονομικών σε όλα τα επίπεδα. Από τη στιγμή που το μπάτζετ πέφτει στα 350.000 ευρώ ετησίως, αναλόγως θα πάνε και οι πληρωμές προς τους εργαζόμενους. 

Και αυτή η κίνηση είναι μια ένδειξη πώς θα κινηθεί η «κίτρινη» ΚΑΕ στο μεταγραφικό παζάρι. Ακόμη κι αν αρθεί ο μεταγραφικός περιορισμός από τη FIBA, κάθε ευρώ θα μετριέται δύο και τρεις φορές πριν δαπανηθεί από την παρούσα διοίκηση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...