Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Ζεϊμπέκης: «Έτσι σώζεται ο Άρης!» (video)

Ο γενικός αρχηγός της «κίτρινης» ΚΑΕ μιλά αποκλειστικά στο novasports.gr σχετικά με το οικονομικό μέλλον του συλλόγου.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
07/06/2018 • 20:27
Ο Νίκος Ζεϊμπέκης
  • shares
Ο γενικός αρχηγός της «κίτρινης» ΚΑΕ μιλά αποκλειστικά στο novasports.gr σχετικά με το οικονομικό μέλλον του συλλόγου.

Μια μεγάλη μαύρη τρύπα έχουν να αντιμετωπίσουν στα οικονομικά ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης και οι συν αυτώ στη διοίκηση της ομάδας. Ένα αχανές άνοιγμα, που φτάνει γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό παλεύουν να διαχειριστούν από τη στιγμή που ανέλαβαν, ώστε να καταφέρουν να σώσουν την ομάδα από την καταστροφή.

Η προσπάθεια γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Το ζήτημα, ως γνωστόν, έχει φτάσει μέχρι και τη FIBA, από όπου έχουν φτάσει στην «κίτρινη» ΚΑΕ έξι απαγορευτικά μεταγραφών, λόγω αντίστοιχων προσφυγών πρώην παικτών της ομάδας. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αυτο-επιβολή μνημονίου στο σύλλογο ήταν η μόνη λύση, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μαζεμένα τόσα χρήματα, για να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις.

Ακριβώς επ’ αυτών των θεμάτων μίλησε στο novasports.gr ο γενικός αρχηγός της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Ζεϊμπέκης. Εξήγησε πώς έχει η κατάσταση και τι πρέπει να γίνει για να σωθεί ο Άρης από την οικονομική καταστροφή. Η συνέντευξή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...