Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες στην ΚΑΕ Άρης σε ό,τι αφορά στην προεργασία που γίνεται για τη σεζόν 2018-2019.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
23/05/2018 • 00:10
Ο Μάρας πανηγυρίζει
  • shares
Μια σειρά από θέματα τρέχουν αυτή την περίοδο στην ΚΑΕ Άρης. Βεβαίως, το πρώτο από αυτά αφορά στην τακτοποίηση των οικονομικών του συλλόγου, τα οποία «μπάζουν» από παντού, λόγω του μεγάλου ανοίγματος που υπάρχει ήδη και αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο νέος ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, κινείται ως προς την εξεύρεση λύσεων γι’ αυτό το σημαντικό θέμα. Πρώτος στόχος είναι να γίνουν όλοι εκείνοι οι απαραίτητοι διακανονισμοί, που θα βγάλουν τους «κίτρινους» από το αδιέξοδο και θα τους επιτρέψουν να λειτουργήσουν με ένα στοιχειωδώς καλό μπάτζετ εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

Αυτή ακριβώς τη συζήτηση έχουν αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Γουλιέλμος με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο τελευταίος φέρεται πρόθυμος να αναλάβει την ομάδα ως τεχνικός και την ερχόμενη σεζόν, όμως, πρώτα πρέπει να γνωρίζει ποιο θα είναι το διαθέσιμο κονδύλι για να φτιάξει την ομάδα, αλλά και να αρθεί το απαγορευτικό των μεταγραφών από τη FIBA.

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Μάρας αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης αεροπορικώς για το Βελιγράδι. ΄Ηταν ο τελευταίος από τους ξένους του Άρη της περιόδου 2017-2018, που αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη.

Ο Μάρας βέβαια είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Άρη για την επόμενη περίοδο, μιας και το μπάτζετ, ανεξάρτητα από το ban, θα είναι μικρό, οπότε ο συγκεκριμένος παίκτης ταιριάζει στο αγωνιστικό, αλλά και στο οικονομικό πλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...