Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά μένουν σε εγρήγορση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς πολύ γρήγορα μετά το τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος» της Πάτρας και τη δυναμική εκκίνηση στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο επόμενος σταθμός.
09/01/2018 • 19:23
πινγκ πονγκ
  • shares
Τα παιδιά μένουν σε εγρήγορση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς πολύ γρήγορα μετά το τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος» της Πάτρας και τη δυναμική εκκίνηση στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο επόμενος σταθμός. 

Είναι το ανοιχτό πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διοργανώσει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το σωματείο στις 20 και 21 Ιανουαρίου. Μιλάμε για το όπεν, που κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού με 314 από την πρώτη χρονιά της διεξαγωγής του, το 2016! Γενικά η Χ.Α.Ν.Θ. έχει φιλοξενήσει στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της δύο ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών κι έναν τελικό της σειράς. Στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» θα γίνει και το φετινό τουρνουά και με την Τ.Ε. να εγγυάται την καλή οργάνωση χάρη στην πείρα και την ικανότητά της, η ανταπόκριση από τα σωματεία αναμένεται και φέτος μεγάλη. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη από τις 4 του μήνα και λήγουν μεθαύριο Πέμπτη. Υποβάλλονται στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και τη διεύθυνση http://entries.httf.gr.

Το παράβολο συμμετοχής είναι στα 25 ευρώ, όπως σε όλους τους αντίστοιχους αγώνες. Το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. θα είναι το 7ο του φετινού προγράμματος και φυσικά έχει προκηρύξει κι αυτό τις κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων, μίνι παμπαίδων και μίνι παγκορασίδων. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Τρίτη 16 του μήνα και ώρα 16.00 στα γραφεία της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας.

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Από τη Βόρεια Ελλάδα έρχεται ένα ακόμα νέο: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε ότι οργανώνει σχολή διαιτησίας στην Ορεστιάδα από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου. Πραγματοποιεί αυτή τη δραστηριότητα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο και μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/01) όπου η ακριτική πόλη θα φιλοξενήσει αγώνες της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. (Αγίου Κωνσταντίνου12, Ομόνοια– Fax: 210-5223455, e-mail: info@httf.gr ) ή στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας(περ1 ΔΕΘ- Fax: 2310 237108- e-mail: temaked@httf.gr) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου. Το σχετικό παράβολο είναι κι εδώ 25 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας αρχίζουν την Παρασκευή στις 18:00 και ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 12:00. Ολόκληρη η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4130:prokiryksi-sxolis-diaitisias-orestiada-26-28-1-2018&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8.

Οι  επιτυχόντες  στις  εξετάσεις  θα  ανακηρυχθούν  επίσημοι  διαιτητές  και  θα ενταχθούν στην κατηγορία των δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει. Η  ύλη  της  σχολής  διαιτησίας  είναι  αναρτημένη  στην  ιστοσελίδα  της  ομοσπονδίας www.httf.gr και την ενότητα πληροφορίες-κανονισμοί (κανονισμός παιδειάς, κανονισμός διεθνών διοργανώσεων-κανονισμός διαιτησίας).
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/04/2018 • 08:00

Υψηλές προσδοκίες σε Ντιζόν και Λονδίνο (video)

Καλά ματς με ενδιαφέρον κι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κίνητρο και διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, στηρίζουν τις αποψινές μας προτάσεις. Το όραμα της επιτυχίας για μια ολόκληρη χρονιά λογικά θα φέρει γκολ σε Λονδίνο και Ντιζόν

19/04/2018 • 14:05